woensdag 9 januari 2019

Een bee en een mystery

Afgelopen weekend had ik een bee, toch een beetje dubben wat ik mee zal nemen... Hoewel de Ribbon dance van Judy Newman al lekker opschiet heb ik geen zin in die grote stukken. Dus op zoek naar iets handzaams.
Gelukkig heb ik heel veel verschillende projecten.


En het werden de sterren. Op de bee werden er 3 en half gemaakt.
De volgende dag even een paar aan elkaar zetten om te kijken hoe het wordt.



Het wordt wel mooi.
Na wat rekenwerk denk ik dat ik nog bijna honderd sterren moet naaien voor een 1 persoons quilt. Deze stapel moet nog veel hoger worden.



Al een tijdje merk ik dat mijn restjes of snipperdoos bijna niet meer dicht kan. Tijd dus om iets met deze restjes te gaan doen. Op de blog van Kathleen Tracy zag ik een mystery van restjes.
Na het naaien van 6 blokken kun je nog niet zien dat er iets uit de doos is maar het is een begin.


Dus voor het eerst ga ik meedoen met een mystery quilt.

Fijne dag






5 opmerkingen:

  1. Mooi, Aurora. De sterrenquilt van mij wacht op doorquilten. Heerlijk om te doen. Veel plezier ermee. De mystery heeft al een mooi begin. Groet, Dientje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gezellig altijd Aurora, een Bee. Leuke sterretjes. En ook die Mystery lijkt me leuk worden. Ik ga de blokken ook maar downloaden. 😉🤗

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijk die sterretjes..en tja ik denk ook vaak lekker struinen tussen mijn lappies in de hamsterkast...maar echt ruimte komt er niet..of zou de verleiding van nieuwe lappies te groot zijn.....goed idee die mistery...wordt vast hartstikke leuk !
    Fijne avond...

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mistery,s heb ik niet veel mee. Kom ik weer stof te kort voor een geheel te krijgen. Maar je sterretjes vind ik geweldig zeg. Leuk om aan te werken denk ik, succes ermee.............liefs.Conny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je hebt al een aardige stapel sterren gemaakt. En Kathleen maakt altijd leuke scrap quilts dus je doosje wordt vast wel leger. Zelf moet ik hier nog aan beginnen. Gelukkig is het nooit veel per maand. Groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen